Massec

UŠTEDITE VRIJEME UŠTEDITE NOVAC

UREĐAJ KOJI VAM OLAKŠAVA INVENTURE PIĆA!

Jeste li znali?
Svjetska istraživanja u gastronomiji su pokazala da se manjak na šankovima kreće između 10 i 23% ukupnog prometa. Tim povodom, tvrtka Massec napravila je revolucionarni proizvod koji će Vam uštediti vrijeme i sačuvati novac. Massec je namijenjen za brzo, precizno i jednostavno mjerenje i kontrolu pića u bocama, te inventuru na šankovima. Osim inventure pića na šanku, aplikacija Massec Vam nudi i mogućnost inventure svih artikala na zalihi. Skenirajte i komadne artikle (sokove, čajeve, kekse…) te uz inventuru pića dobivate i cjelokupnu inventuru Vaše zalihe u jednoj tablici. Uz sve navedeno, Massec Vam nudi i mogućnost izmjere robeu kilogramima kao što je kava ili hrana za restorane.

pelin

Uređaj se bežično, bluetooth vezom spaja s Vašim mobitelom (smartphone) ili tabletom na kojem se nalazi Massec Android aplikacija za mjerenje pića i inventuru (aplikacija se može besplatno skinuti s Android marketa Trg.Play.)
Uz uređaj dolazi i barkod čitač kojim se očitava barkod s boce, boca se postavlja na Massec uređaj koji istog trenutka šalje u aplikaciju na mobitelu ili tabletu podatke o nazivu pića i točnoj količini tekućine u boci. Aplikacija putem barkoda prepoznaje o kojoj se vrsti pića radi i koji je volumen boce, te izračunava količinu tekućine u njoj. Cijeli proces traje 2-3 sekunde, a inventura šanka može biti gotova već za 10 minuta! Izmjeru koju ste napravili, vrlo jednostavno možete koristiti na PC-u, otvoriti u Exc. ili poslati mailom.
Remaris Master omogućuje automatsko prebacivanje očitane inventure iz Massec-a u inventurno stanje i usporedbu realnog stanja robe sa knjigovodstvenim već u nekoliko klikova.


patentiran i proizveden u Hrvatskoj.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se