B2B SUSTAV ROTO - SMART

Jednostavnije poslovanje uz Roto dinamic i SMART rješenja

Landingpage -940x 200-01

Povezivanje Roto dinamica i SMART programskih rješenja partnerski je odnos s ciljem jačanja prisustva i veze između dobavljača i kupaca. SMART rješenja unutar ugostiteljskog objekta koji robu uzima iz Roto ponude donosi nekoliko bitnih novosti koje će unaprijediti poslovanje pojedinog lokala. Jedna od tih novosti je i B2B sustav.

Današnje vrijeme iziskuje puno više papirologije i izrade dokumentacije koje oduzima . Zaprimanje računa i izrada primke ponekad može biti prava muka za vlasnike i voditelje lokala. ROTO – SMART B2B sustav omogućuje da vrlo brzo i bez problema zaprimite sve stavke računa. Pojednostavite svoje poslovanje, koristite B2B sustav i oslobodite si dragocjeno vrijeme.

GLAVNE PREDNOSTI:

  • Brzina ( zaprimite robu u par klika )
  • Smanjen broj grešaka pri unosu ( krivi dobavljač, datum, broj računa, artikl ili cijena )
  • Smanjen broj grešaka pri unosu ( krivi dobavljač, datum, broj računa, artikl ili cijena )
  • Mapiranje artikala radi lakšeg upravljanja primkama
  • Grafički prikaz poslovanja
  • Pregled minimalnih količina
  • Predefinirane cijene po ugovoru dobavljača
  • Direktno zaprimanje primki u sustav
  • Pregled akcijskih cijena u mobilnoj aplikaciji SMART.mobile
  • Izvještaji za knjigovodstvo u jednom kliku ( opcija „One click“ )

PREGLED RAČUNA

B2B Glavni Ekran -roto

Jednostavan pregled svih pristiglih računa. Crvenom bojom označeni su svi računi koji nisu zaprimljeni, dok su zelenom bojom označeni zaprimljeni računi. Pregled prikazuje osnovne informacije, a moguće je i sortirati dokumente prema nekoliko parametara.

PREGLED STAVAKA

B2B U Dokumentu

Stavke B2B dokumenta omogućuju brz i jednostavan pregled svih artikala koji su dostupni na računu. Crvenom bojom označeni su artikli koji nisu mapirani, dok su svi mapirani artikli jasno označeni zelenom bojom.

MAPIRANJE ARTIKALA

B2B Mapiranje Artikla

Kako bi mapirali artikl dovoljno ga je označiti i spojiti s artiklom iz baze. Ovakav način zaprimanja računa je najbrži i najsigurniji jer smanjuje broj grešaka.

SMART PROGRAMSKO RJEŠENJE

SMART.pos, SMART.office, SMART.order, SMART. hotel, SMART.mobile, SMART.cook i SMART. display. Sve su to imena koje čine SMART brend. Skup pametnih aplikacija koji će Vam pomoći kod, ponekad naporne, ugostiteljske svakodnevnice Aplikacije će pratiti Vaše poslovanje od uzimanja narudžbi za stolom putem ručnih terminala, obrade narudžbi u kuhinji, izdavanja računa na blagajni, udaljene kontrole blagajni i djelatnika, pa sve do obrade podataka, poslovne analitike, generiranja izvještaja i upravljanja cjelokupnim poslovanjem. Osim aplikacija za ugostiteljstvo, u SMART obitelji postoji i aplikacija SMART.hotel koja će osim praćenja statusa Vaših rezervacija i soba prijavljivati noćenja u eVisitor sustav i povezati Vas sa svim vodećim svjetskim kanalima za rezervacije. Aplikacija će bez problema pratiti konzumacije Vaših gostiju kako biste ih bez problema mogli ukupno obračunati na odlasku.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se