POJAČANJE U ROTO TIMU

Iskusni sommelieri u službi naših kupaca!

Objavljeno 29.01.2018.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo naše nove kolege, Manuelu Maras i Filipa Savića, specijaliste prodaje za vina i jaka alkoholna pića. Manuela i Filip su dobro poznata imena vinskoga svijeta i iznimno smo ponosni što su dio našeg tima i vizije lidera u distribuciji prema HoReCa kanalu.

Poslovni put Filipa Savića uvijek je bio vezan uz ugostiteljstvo i vino. Od prvog iskustva u restoranu Milan iz Pule, pa sve do pozicije glavnog sommeliera u Luxury division istarske Maistre koja objedinjava brigu za vina hotela Monte Mulini, Lone, Eden i Adriatic, karijeru mu je obilježio visoki profesionalizam, posvećenost odabranom zanimanju, neutaživa glad za napredovanjem, stalno ulaganje u znanje te neumorno brušenje vještina. Zbog takvog svjetonazora je postao trostruki prvak Hrvatske u sommelierstvu, a svoju je zemlju predstavljao i na prvenstvu Europe u Beču 2017. godine, kao i na svjetskom prvenstvu u Mendozi u Argentini 2016. godine. Vlasnik je internacionalne ASI diplome, kao i WSET diplome 3. stupnja. U Roto dinamicu je zadužen za vinski portfelj, odnose s restoranima, kreiranje vinske ponude kod kupaca i edukaciju osoblja.

Manuela Maras je iskusna sommelierka koja je većinu svoje profesionalne karijere provela uz vino i s vinom radeći u restoranima širom Hrvatske. Restoranima kao što su Marinero s Brača, Bušćina iz okolice Umaga ili Stancija Meneghetti iz Bala. Zbog interesa i ljubavi prema vinu stalni je posjetitelj vinskih sajmova i festivala te pohađa vinske radionice i polaže WSET ispite na Wine Academy Croatia. Putujući vinskim regijama i obilazeći vinske podrume od Dalmacije, Istre i Slavonije do brojnih stranih vinskih regija izgradila je prijateljske odnose s brojnim vinarima te prikupila veliko znanje i iskustvo. Svoju je vinsku ekspertizu stavila u službu Roto dinamica gdje će biti podrška prodajnoj sili u segmentu restorana i hotela.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se