Ljepota povezivanja uz vezak

Objavljeno 20. prosinca 2018.

Nova nijansa uživanja u bijelom vinu

Vinska karta Hrvatske od ove sezone bogatija je za novi brend – Vezak vina, berba 2017. Riječ je o modernim vinima ljupke svježine i idealno sljubljenih, lepršavih voćnih aroma čije su glavne karakteristike jedinstvena lakoća i ugodna pitkost. Sklad koji nude svežina I ćistoća Vezak vina, u kombinaciji s neodoljivim voćnim aromama zadovoljit će sva zahtjevna nepca. Vezak Graševina se savršeno sljubljuje s jelima od bijelog mesa, morskim plodovima i bijelom ribom, uz rižota, sireve i salate, a idealna temperatura na kojoj se poslužuje je 10-12 °C.

Stvaranje ove fino zaokružene vinske priče kreće u biranim položajima Vinarije Daruvar. Uz brigu i pažnju vrhunskih enologa, proizvedena je nova i moderna graševina.

Kampanja za Vezak vina prati slogan “Ljepota povezivanja”. Priča je to o finim, pitkim, zaokruženim vinima iz podruma Daruvarske vinarije. Ideja povezivanja kao misao vodilja te temeljna vrijednost brenda Vezak, svojevrsni je lajtmotiv koji se provlači od samog imena pa do dizajna etikete.

vezak

Tradicionalno i moderno isprepliću se upravo u prepoznatljivom elementu pitkog vina Daruvara – simbolu ždrala koji potječe s grba grofovske obitelji Janković.

Budući da je po tom simbolu i sam grad Daruvar dobio naziv, on je na moderan način utkan u vizualni identitet boce. Jednostavnost bijele etikete krasi originalna ilustracija ždrala u tehnici raznobojnog veza sa savršeno pristajućim navojnim čepom, čime vizualni koncept naglašava priču o brendu Vezak kao svojevrsnoj „ljepoti povezivanja“ tradicije i modernosti, specifične osunčane slavonske lokacije na kojoj je vinogradarstvo prisutno još od antike te suvremenih trendova u vinarstvu. Tradicija u novom, modernom ruhu povezuje i ističe vrijednost hrvatske baštine, vrijedne i plemenite plodove Slavonije te šalje poruku povezanosti vina, kraja i stila života.

Zbog istančanog, stiliziranog vizualnog identiteta, vino ima odličnu uočljivost na policama, kao što će i okusni pupoljci vinoljubaca nakon jednog kušanja Vezak Graševinu uvijek prepoznati i uvijek joj se vraćati.

Vezak2


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se