LUSCOMBE DEVON TONIC WATER

Objavljeno 05. rujna 2018.

Otkrijte elegantnu kombinaciju okusa Luscombe Devon tonika - rijetki japanski agrum yuzu i prepoznatljiv okus indijskog kinina savršen su dodatak vašem omiljenom ginu.

Luscombe

Devon Tonic Water klasičan je tonik s iznenađujućim citrusnim okusom japanskog yuzua, rijetkog i skupog agruma koji lijepo parira s gorkim okusom indijskog kinina. Yuzu je izuzetan agrum, ima tri puta više vitamina C od limuna. Okusom podsjeća na limun, ali je suptilniji i manje oštar, a možete osjetiti i arome limete i mandarine. Zajedno, yuzu i kinin dodaju nezaustavljivi svježi dodir ovom toniku. Tonik je 100% prirodan, bez kemijskih okusa ili šećera. Podržava karakter gina i dopušta mu da sja. Okusi Luscombe tonika su čisti, svježi i idu ruku pod ruku s visoko kvalitetnim ginovima. Budući da ima tako nevjerojatan prirodan okus, također je ukusan i kad se pije čist.

Luscombe je nagrađivani britanski proizvođač sokova i tonika koji od 1975. godine beskompromisno stvara proizvode vrhunske kvalitete na svojoj farmi u Devonu. Za sebe kažu da su opsjednuti okusima i upravo zbog te nepokolebljive potrage za savršenstvom koriste samo najbolje sastojke prilikom kreiranja tonika.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se