Montes Alpha M u TOP 100 vina svijeta

Objavljeno 14. studenog 2018.

Iznimno nam je drago podijeliti s vama odlične vijesti koje nam stižu iz Montes vinarije – ugledni vinski časopis Wine Enthusiast uvrstio je Montes Alpha M u TOP 100 najboljih vina svijeta! Tokom godine, vinski stručnjaci Wine Enthusiasta kušali su i ocijenili više od 23.000 etiketa vina te je svako vino s ovog popisa pažljivo odabrano „zbog svog prestiža, potencijala čuvanja i neizmjerne kvalitete“. Montes Alpha M iz 2013. godine osvojio je 94 boda od ukupnih 100, a to je samo jedno od brojnih priznanja koje ovo vino osvaja iz godine u godinu.

Montes -Z2

Zrelo vino, privlačnih aroma latica ljubičica, šećernog keksa i kupina. Na nepcu do izražaja dolaze kompleksni okusi umaka od soje, čaja, začina, čokoladnog hrasta i note pečenog tosta. Ova berba Montesovog vrhunskog cuveea može se čuvati do 2028. godine“ istaknuo je ocjenjivački sud Wine Enthusiasta.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se