Predstavljamo

Nova premium linija Skaramuča Elegance

Objavljeno 22. veljače 2018.

Povodom 25 godina vinarije Skaramuča predstavljamo novu liniju vina Elegance, bogatog okusa i skladnog mirisa koja na poseban način predstavlja jedinstvenost prirode položaja sa kojeg vina dolaze

Skaramuča Elegance nova je etiketa kuće koja obuhvaća pažljivo odabrana vina najboljih karakteristika iz Skaramučinih podruma.

Pošip, berba 2016., alkohol 13,5%, bijelo suho vino. Blistave svijetložute boje, punog okusa, sa karakterističnom mineralnosti i aromom suhog mediteranskog voća. Najbolje pristaje uz sva jela od ribe, školjaka i bijelog mesa, servirano na 12-14 °C.

Dingač, berba 2013., alkohol 15%, crno suho vino. Tamno rubinske boje, izraženog i finog mirisa, snažnog i bogatog tijela, odlikuje se punoćom okusa koji se dugo zadržava u ustima. Idealno će se slagati s ukusnim jelima od tamnog mesa ili ponajboljom ribom. Poslužuje se do temperature od 18°C.

Plavac, berba 2015., alkohol 13,5%, crno suho vino. Tamno rubinsko crvene boje, lijepo razvijenog voćnog mirisa, moćnog tijela sa specifičnim okusom. Poslužuje se na 18 °C, uz morske specijalitete, plemenitu ribu na žaru i rakove, te uz tamna pečena mesa i divljač.

Zbog inzistiranja na najvišoj kvaliteti, količine će biti ograničene, a Skaramuča Elegance bit će dostupna isključivo na vinskim kartama najboljih restorana u Hrvatskoj.

 


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se