Priroda je stvorila jedinstveni gin

Objavljeno 13. lipnja 2018.

Gin1

Woodland je pravi suhi gin iz šumovitih planina i vlažnih livada Saurlanda u Njemačkoj. Miješanjem klasičnog i lokalnog bilja stvoren je izniman okus ovog jedinstvenog destilata. Smrekine iglice, judino uho i maslačak dozivaju suptilan, drveni okus. Lagana nota svježe koprive, ručno brane kiselice i miris citrusa zaokružuju svježu aromu. Rezultat je svjež, ali definirani suhi gin, destiliran s netaknutom izvorskom vodom iz Sauerlanda, savršeno prilagođen za aperitive, duge napitke s odabranim tonicima i koktele.

Kreatori ovog gina uzeli su vremena, proveli opsežna istraživanja, eksperimentirali s raznovrsnim biljkama, kušali, odbacili, podbacili, ali i pokušavali ponovno. Rezultat je svježe piće najviše kvalitete, definirani i jedinstveni suhi gin koji već osvaja zlatne medalje – ove godine proglašen je najboljim ginom na dva svjetska natjecanja The World Spirit’s Award u Njemačkoj i Concours International de Lyon.

Gin2

Posluživanje

Original

4/5 Tonic
1/5 Woodland Gin
Ukrasiti kriškom zelene jabuke i svježom mentom

Classic

4/5 Tonic
1/5 Woodland Gin
Ukrasiti limunovom koricom

Gregor Bedrzycki je osmislio Woodlandov vizualni identitet kako bi dodatno naglasio autentičnost ovog gina. Detaljni prikaz bitke vjerskih denominacija koje su stoljećima progonile Sauerland suprotstavlja se jednostavnom i plemenitom dizajnu te govori o povijesti toga kraja.

Gin5

Bitka kod Worringena 1288.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se