Roto dinamic i Smart rješenja otvorili suradnju i postali partneri

Objavljeno 20. veljače 2019.

Roto -smart

Dvije velike Hrvatske tvrtke Roto dinamic i SMART programska rješenja sklopile su partnerstvo s ciljem jačanja prisustva i veze između dobavljača i kupaca.

U sklopu ugovora Roto će svim svojim kupcima preporučivati SMART rješenje kako bi međusobno proširili svoje usluge i ponudu na Hrvatskom tržištu. Integracija SMART rješenja unutar ugostiteljskog objekta koji robu uzima iz Roto ponude donosi nekoliko bitnih novosti koje će unaprijediti poslovanje pojedinog lokala. Jedna od tih novosti je i B2B sustav.

Današnje vrijeme iziskuje puno više papirologije i izrade dokumentacije koje oduzima. Zaprimanje računa i izrada primke ponekad može biti prava muka za vlasnike i voditelje lokala. ROTO – SMART B2B sustav omogućuje da vrlo brzo i bez problema zaprimite sve stavke računa. Uštedite dragocjeno vrijeme, koristite B2B sustav i oslobodite si dragocjeno vrijeme.

Glavne prednosti

  • Brzina ( zaprimite robu u par klika )
  • Smanjen broj grešaka pri unosu (krivi dobavljač, datum, broj računa, artilk i sl.)
  • Transparentnost – nema gubitaka računa (izgubljen ili zametnut račun )
  • Mapiranje artikala radi lakšeg upravljanja primkama
  • Grafički prikaz poslovanja
  • Pregled minimalnih količina
  • Predefinirane cijene po ugovoru dobavljača
  • Direktno zaprimanje primki u sustav
  • Pregled akcijskih cijena u mobilnoj aplikaciji SMART.mobile
  • Izvještaji za knjigovodstvo u jednom kliku (opcija „One click“)

B2B-rjesenje

SMART PROGRAMSKO RJEŠENJE

SMART.pos, SMART.office, SMART.order, SMART.hotel, SMART.mobile, SMART.cook i SMART.display. Sve su to imena koje čine SMART brend. Skup pametnih aplikacija koji će Vam pomoći kod, ponekad naporne, ugostiteljske svakodnevnice. Aplikacije će pratiti Vaše poslovanje od uzimanja narudžbi za stolom putem ručnih terminala, obrade narudžbi u kuhinji, izdavanja računa na blagajni, udaljene kontrole blagajni i djelatnika, pa sve do obrade podataka, poslovne analitike, generiranja izvještaja i upravljanja cjelokupnim poslovanjem.

Osim aplikacija za ugostiteljstvo, u SMART obitelji postoji i aplikacija SMART.hotel koja će osim praćenja statusa Vaših rezervacija i soba prijavljivati noćenja u eVisitor sustav i povezati Vas sa svim vodećim svjetskim kanalima za rezervacije. Aplikacija će bez problema pratiti konzumacije Vaših gostiju kako biste ih bez problema mogli ukupno obračunati na odlasku.


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se