Roto dinamic na Vinart Grand Tasting 2018.

Objavljeno 28.01.2018.

U tijeku su pripreme za Vinart Grand Tasting 2018. koji će se održati 02. i 03. ožujka 2018. u Laubi, Zagreb.

Vinart Grand Tasting kombinira prokušane i pouzdane recepte za organizaciju vinskih događaja s inovacijama kojima se pomiču granice kvalitete u promociji i prezentaciji kvalitetnih vinskih brandova. Veliki broj izlagača koji sudjeluju isključivo uz pozivnicu organizatora, a kvaliteta je jedini kriterij odabira.

Naš tim će se predstaviti s uvoznim portfeljom koji čine vina Montes iz Čilea i Kaiken iz Argentine te prosecca Astoria iz Italije.

Manifestacija s takvom koncentracijom izvanrednih uzoraka u tako kratkom vremenu i na jednom mjestu ne dolazi baš često. Ovo je izvrsna prilika da popunite vinsku kartu vašeg ugostiteljskog objekta.

Samom Vinart Grand Tastingu prethodi niz radionica s aktualnim temama iz vinskog svijeta Hrvatske i inozemstva. Različite teme, razni predavači i gosti te kušanje velikog broja izvrsnih domaćih i stranih vina.

Posjetite nas na našem izložbenom mjestu, s veseljem vas očekujemo!


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se