Roto dinamic proglašen najboljim veletrgovcem 2018.

Objavljeno 12. prosinca 2018.

Tvrtka Vinart, drugu je godinu zaredom organizirala dodjelu Vinartovih godišnjih postignuća, nagrade za najbolja godišnja postignuća na hrvatskoj vinskoj sceni. Pred čak 250 uglednih gostiju iz svijeta medija, poduzetništva i vinarstva, vinski Oscari uručeni su onima koji su u protekloj godini obilježili domaću vinsku scenu.

Velika nam je čast obavijestiti vas da je Roto dinamic osvojio titulu Veletrgovca godine, a nagradu je osobno preuzeo direktor društva Siniša Mužić koji je tom prilikom izjavio;

"Zadovoljstvo je što je stručni žiri prepoznao rezultate Roto dinamica da se profiliramo kao uspješan partner s jedne strane velikom broju hrvatskih vinara, a s druge strane još većem broju restorana, caffe barova i klubova. Dodatni doprinos našem uspjehu u segmentu prodaje vina pridonosi projekt Fine Drinks Club, pokrenut ove godine s ciljem poboljšanja ugostiteljske ponude u Hrvatskoj. Naši Fine Drinks specijalisti svoja znanja i vještine daju na raspolaganje svakom ugostitelju prilikom osmišljavanja ponude pića, u čemu im pomaže i bogati portfelj Roto dinamica s više od 1.000 etiketa domaćih i stranih vina, jakih alkoholnih pića i craft piva.

Zahvaljujem i velikom broju djelatnika Roto dinamica koji su pridonijeli da dobijemo ovu nagradu i iznova se trude kako bismo svake godine napravili korak dalje."

Nagrada


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se