Škerjanc - I drvo bi htjelo biti prvo

Objavljeno 11. ožujka 2020.

Škerjanc d.o.o. je poduzeće sa dvadesetogodišnjom tradicijom u izradi stolica, stolova, i garnitura koje surađuje sa svim vodećim talijanskim brandovima, uglavnom specijaliziranim za profesionalnu upotrebu u ugostiteljstvu i hotelijerstvu.

Namještaj od drva

Kada pomislimo na namještaj uvijek nam prvo na pamet padne drvo. Drvo je oduvijek bio materijal koji se vezivao uz namještaj, dom, ugodu. Razlog tome je jednostavan, drvo je dio naše svakodnevice, gradili smo kuće, mostove, sadimo parkove kako bi nam bilo ugodnije pa shodno tome volimo, želimo i imamo namještaj od drva.
U počecima drvo je bilo jedini mogući materijal (uz željezo) za izradu namještaja, dok danas drvo daje svakom interijeru, a i eksterijeru, poseban štih i ugodu, kako na zidovima tako i na podovima, a posebice u namještaju.

Skerjanc _02

Namještaj od metala

Kao jedan od najboljih prijatelja drva u namještaju je oduvijek bilo željezo, kao potpora i kao modni dodatak. Namještaj kojemu je osnovni materijal metal sve češće ponovno vidimo u trgovinama, ali i terasama vodećih svjetskih gradova poput Pariza, New Yorka, Londona i Rima koji ga se nisu nikada u potpunosti ni odrekli, a posebice mu teže danas kada su nam nove tehnologije poput pocinčavanja omogućile dugotrajnost i otpornost na vremenske uvjete. Zato u promišljanju oko vaše nove terase razmislite o ova dva materijala jer su oni ipak oduvijek bili i biti će dio nas.

Skerjanc _03

Drvo u kombinacijama

Stolovi i stolice od drva u kombinacijama sa drugim materijalima su oduvijek dio našeg okruženja, na poslu i u okruženju vlastitog doma. Kombinacije koje nam pruža drvo su mnogobrojne jer drvo ima moć, snagu, ali i eleganciju bilo da je namještaj načinjen samo od drva ili da je u kombinaciji sa ostalim modernim materijalima.

Skerjanc _04

Sve ove modele a i puno više njih, možete vidjeti na našoj internetskoj stranici: www.skerjanc.hr


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se