Škerjanc - U bojama cigle i masline u novo desetljece

Objavljeno 22. siječnja 2020.

Škerjanc d.o.o je poduzeće sa više od dvasetogodišnjom tradicijom u izradi stolica, stolova i garnitura, koje surađuje sa svim vodećim talijanskim brandovima, uglavnom specijaliziranim za profesionalnu upotrebu kako u ugostiteljstvu tako i u hotelijerstvu.

Od prošle godine prisutni smo i u Zagrebu sa show roomom na Brezovičkoj cesti 21a (u neposrednoj blizini Arene), kako bi Vam bili pristupačniji. Radno vrijeme salona je od ponedeljka do petka od 09.00-17.00h te subotom od 09.00-14.00h. Prateći svjetske trendove u dizajnu namještaja, a pohodeći sajmove u Milanu, Koelnu i Birminghamu možemo Vam ponuditi ugostiteljski namještaj koji će se “nositi” slijedećih sezona.

Maslinasto je opet u modi

Namještaj u boji masline oduvijek unosi mir u Vaš prostor i pruža osjećaj slobode kakav imaju masline u svom prirodnom okruženju.

Taj trend su prepoznali svi veći i priznatiji svjetski proizvođači te svoje garniture, stolove i stolice nude u toj nama toliko dragoj boji.

Skerjanc1

Cigla uvijek prati maslinasto

Maslina simbolizira mir, obilje, vječnost, učenost i zdravlje, a još od antičke Grčke poistovjećuje se sa pobjedom. Uz maslinastu boju savršeno se slaže i boja cigle, simbol doma i topline. Spajajući maslinastu i boju cigle, dizajneri su dobili željeni sklad doma, mira i spokoja.

Skerjanc _03

Sve ove modele a i puno više njih, možete vidjeti na našoj internetskoj stranici: www.skerjanc.hr

Skerjanc _04


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se