Jana vitamini

Sreća i vitamini u čaši

Objavljeno 18. travnja 2018.

Postoje ta neka vremena u danu kada gosti ne mogu odlučiti što bi naručili – prekasno im je za kavu, a prerano za neko ozbiljnije piće. Tada, ali i svaki put kada se gosti nađu u nedoumici, vrijeme je za Jana vitamin immuno ili Jana vitamin happy.

Zašto baš Jana vitamin?

Zato što se voda za hidraciju uz dodatak vitamina pokazala učinkovitim načinom da tijelo održavamo svježim i poletnim. 

Poznato je da je nedovoljan unos vode te vitamina i minerala uzrokuje umor, bezvoljnost, pad imuniteta pa i ozbiljnije zdravstvene poteškoće. Kao jednostavno i praktično rješenje kreirane su vitaminske vode koje su ubrzo postale globalni trend. 

Ukusan i praktičan izvor potrebnih vitamina i minerala moguć je putem osvježavajućih napitaka koji ujedno i doprinose ukupnom dnevnom unosu tekućine i predstavljaju odličan izbor osobito ukoliko sadrže prirodne sastojke i nisku kalorijsku vrijednost, bez konzervansa i umjetnih boja.

Jana vitamin immuno i Jana vitamin happy, osvježavajućeg voćnog okusa, mogu svima koji se žele osjećati bolje, osigurati značajan udio dnevnih potreba za određenim vitaminima i mineralima, što je posebno korisno kad se nakon povećanih tjelesnih ili mentalnih napora sjedne u kafić, a istovremeno će zadovoljiti  potrebe organizma za tekućinom.

Jana vitamin proizvodi odlikuju se izvrsnim sastavom – na bazi vode Jana u kombinaciji s prirodnim aromama, malim udjelom soka te svega 14odnosno 16 kcal na 100 ml Jane vitamin happy, odnosno Jane vitamin immuno.

Jana

Koji su to vitamini i minerali 
u Jani vitamin?

Jana vitamin happy, finog okusa naranče sadrži vitamin C, B6 i biotin. Upravo ova kombinacija vitamina doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije te radu živčanog sustava, a nužna je i za stvaranje životno važnih molekula, poput serotonina koji daje osjećaj zadovoljstva, poznatog i po nazivu „hormon sreće“, za čiju sintezu je neophodan vitamin B6.

Jana vitamin immuno, okusa limuna, sadrži vitamine B6 i B12, vitamin C i cinkkoji svi redom doprinose normalnom održavanju funkcija imunološkog sustava. Cink i vitamin C, također doprinose očuvanju DNK, kao i zaštiti od oksidacije bjelančevina i lipida u našim stanicama. Vitamin C utječe na poboljšanje apsorpcije željeza, što je iznimno važno za sve koji se bave tjelesnom aktivnošću.

Baš iz tog razloga sljedeći put kad se gosti nađu u baru ili kafiću i u nedoumici se pitaju „Što naručiti?“ neka probaju bilo koji od dva nova okusa Jane vitamin. 

Vitamini koji potiču zdravlje i sreću

 

 


Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više

Slažem se