Pod svjetlom punog mjeseca

Gin Alkkemist potječe iz Španjolske, vizija je alkemičara 21. stoljeća koji je strastveni ljubitelja gina i mediteranske obale. Odražava ljubav prema gastronomiji i inovacijama avant-garde kuhinje, strast za glazbom i umjetnošću.

Buđenje osjetila potaknuto majstorstvom kao sredstvom izražavanja.

Alkkemist predstavlja unikatnost i esenciju stvaranja, osobnu viziju koja reinterpretira gin sa umjetnošću i strašću, s ustrajnošću i snagom, s inspiracijom. Ljepota je stvaranja nečeg novog, nečeg jedinstvenog. Alkkemist je složenost jednostavnosti i jednostavnost složenosti.
Gin Alkkemist istražuje nove horizonte i izaziva standarde. Neumorna potraga u kojoj je pažnja posvećena svakom detalju stvarajući gin nepobjedive kvalitete.

Posebnost Alkkemist gina ogleda se u njegovoj tehnici destiliranja. Naime, ona se vrši samo za vrijeme punog mjeseca, kada je njegov utjecaj najjači.

Utjecaj punog mjeseca omogućuje sastojcima gina da sačuvaju svoje arome te kreira premium gin snažnog karaktera i nepogrešivog okusa. Kroz ovu tehniku muškatno grožđe zadržava svoja svojstva osiguravajući tako ekskluzivne arome Alkkemista.

AROMATIČAN I KOMPLEKSAN GIN

Baza Alkkemista je alkohol od žitarica destiliran tri puta. Odležan u tradicionalnim bakrenim posudama sa četvrtom destilacijom pri kojoj se samo vadi srž kako bi se postigao čisti miks koji osigurava savršenu fuziju između žitarica i bogate selekcije 21 biljke koje su pažljivo ubrane. Na kraju procesa dodaje se muškatno grožđe. Vrlo zaokružen gin, izvrstan za obožavatelje aromatičnih ginova, kombinira cvjetne, voćne arome i biljne tragove s drugim gorkim notama.

Provjerite ponudu tonica i začina za gin&tonic.

ALKKEMISTA

+ Alkkemist gin – 5cl
+ Limunov sok – 1cl
+ Sour grapefuit liker – 3cl
+ Sprite – 8cl
+ Ananas

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.