O NAMA

Tvrtka Roto dinamic d.o.o. osnovana je 1992. godine pod nazivom Roto promet d.o.o. Tijekom devedesetih godina bilježimo konstantan rast i razvoj, te postajemo vodeći distributer pića u Hrvatskoj. Danas opskrbljujemo više od 8.000 caffe barova, restorana i hotela. Zahvaljujući logističkoj mreži koju čini 16 prodajno distributivnih centara, 26 maloprodajnih trgovina i 140 dostavnih vozila, sve isporuke robe vršimo u roku 24h od zaprimanja narudžbe. Osim veleprodajne mreže, razvijamo i maloprodajne diskonte pića idealne za sve kupce, ugostitelje i građane u potrazi za idealnim omjerom cijene i kvalitete.

Kako bismo našu ponudu održali na zavidnoj razini, tijekom 2019. godine pokrenuta su dva projekta na različitim lokacijama.

Konceptom „Zabava je ozbiljan posao“u suradnji sa agencijom Brigada, unapređujemo interijer na maloprodajnoj lokaciji Planinska u Zagrebu stvarajući jedinstven fizički doživljaj pri kupnji kroz experiential dizajn. Tako danas, kupci imaju mogućnost kreirati svoju listu želja potrebnih proizvoda kroz party planer kalkulator, preuzeti svoja pića rashlađena za konzumaciju iz rashladne komore, opskrbiti se i dodacima neophodnim za svaku proslavu kao što su led, začini, koktel asortiman, čaše, svježe i smrznuto voće, te po završetku svoje proslave vratiti nepotrošene količine.

Druga inovacija u maloprodajnom mreži je „Drive in“ usluga na lokaciji Ksaverska 8 gdje svi kupci svoju kupnju mogu obaviti iz udobnosti vlastitog vozila, kao i unaprijed naručiti te preuzeti narudžbu u dogovoreno vrijeme.

Roto dinamic surađuje s više od 300 domaćih i inozemnih proizvođača i uvoznika bezalkoholnih i alkoholnih pića od kojih je više od 50 vinarija. Prepoznajući potrebe kupaca razvijamo vlastitu robnu marku Profi Line koja čini skup različitih proizvoda kao što su šećer, med i mlijeko te razna oprema za ugostiteljstvo.

U želji da ugostiteljima ponudimo ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina i žestokih pića iz artisan kategorije. Među vinarijama tu su Montes iz Čilea i Kaiken iz Argentine s vinima izuzetnog karaktera i kvalitete koja su odraz najboljeg s obje strane Anda, Jakončič vina iz susjednih Goriških brda u kojima se odražava stoljetna mudrost i raznolikost vinarstva prenošena generacijama, zatim Weingut Weszeli, vinarija kultnog austrijskog vinogorja Kamptal odakle dolaze elegantna i uravnotežena bijela vina najviše kvalitete.

Od žestokih pića, na tržištu predstavljamo kolumbijski Parce rum, rum visoke kvalitete rađen po recepturi bogotskih majstora izrade finih rumova iz pomno biranih i odležanih sastojaka.
U kategoriji omiljenog koktela u svijetu, Gina&Tonica, predstavljamo autentične proizvode: njemački Woodland Dry Gin, suhi gin koji je u kratko vrijeme osvojio brojne nagrade među kojima je i ona najboljeg gina na svijetu, Panarea Gin, botanički biser juga Italije koji se nalazi u samom vrhu talijanske produkcije finih ginova, te Alkkemist Gin - ultra premium španjolski gin unikatnog okusa i arome stvaran po biodinamičkim principima sa čak 21 biljkom koje se dodaju tijekom i nakon destilacije.
Iz engleskog Devona, predstavljamo Luscombe tonik, 100% prirodan, bez kemijskih okusa ili šećera. Okusi Luscombe tonika su čisti, svježi i idu ruku pod ruku s visoko kvalitetnim ginovima. Budući da imaju tako nevjerojatne prirodne okuse, također su ukusni i kad se piju sami. Za ljubitelje mjehurića, iz vinarije Astoria u samom srcu DOCG zone Conegliano-Valdobbiadene, jednom od najljepših talijanskih vinogradarskih područja, stižu prosecca koja se danas prodaju u više od 100 zemalja diljem svijeta, a poslužuju u nekim od najekskluzivnijih restorana i wine barova.
Od srpnja 2019., svoj dosadašnji ekskluzivni asortiman širimo za pivski segment njemačkim brendom Erdinger.

Naši kupci koji vole kupovati iz udobnosti svojeg naslonjača mogu posjetiti naš webshop gdje mogu pronaći više od 2000 artikala uz besplatnu dostavu iznad 376,73 kuna / 50 EUR.

Za naše kupce smo ostvarili suradnju s mobilnom platformom za dostavu hrane i namirnica – Wolt. U početku smo pokrenuli dostavu iz shopova u Zagrebu, a radi velikog interesa proširili smo i na druge shopove u Hrvatskoj. Točne lokacije na kojima surađujemo s Woltom možete pogledati na sljedećem linku. Dostava se obavlja unutar 45 minuta od vremena narudžbe, pa ukoliko kupac u nezgodnom trenutku ostane bez hladnog pića, uvijek može naručiti iz Roto shopova putem Wolta.

ROTO mobilna aplikacija novost je na tržištu distribucije piće. Od sada sve što je potrebno za rad kafića ugostitelj može odraditi putem mobilne aplikacije: pregledati popis prethodnih narudžbi, ponoviti narudžbu, naručiti novu robu, pratiti status dostave i imati uvid u sve svoje financije na jednom mjestu.

Aplikaciju možete downloadati putem Google Play Store ili putem App Store. Za pokretanje aplikacije potrebno je kontaktirati prodajnog predstavnika za aktivaciju računa u sklopu aplikacije.

Posjedujemo HACCP certifikat te provodimo redovite kontrole kompletnog procesa distribucije kako bi usluga bila na najvišoj razini kvalitete

Dobili smo Certifikat Poslodavac Partner za 2022. godinu. Certifikat Poslodavac Partner je nepristrano priznanje stručnjaka europske HR zajednice koje potvrđuje najvišu kvalitetu upravljanja u sedam ključnih područja ljudskih resursa. Njime se prakse u Hrvatskoj uspoređuju s globalnim trendovima i time unaprjeđuju standardi u upravljanju ljudskim potencijalima te promiču primjeri izvrsnosti u HR-u.

Nakon što je, u srpnju 2018. od strane vjerovnika izglasana te rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu, potvrđena nagodba u postupku izvanredne uprave nad Agrokor d.d. i njegovim ovisnim i povezanim društvima, započeo je proces pripreme njezine provedbe. Dana 1. travnja 2019. (datum početka provedbe nagodbe) izvršen je prijenos poslovnih udjela/dionica na Fortenova grupa d.d., pa Roto Dinamic d.o.o. od tada posluje kao dio Fortenova grupe.

MISIJA

Zadovoljan kupac oduvijek je bio glavna misija našeg poslovanja. U svijetu dinamičnih promjena nastojimo našim klijentima pružiti najbolju uslugu i osigurati kvalitetu krajnjem potrošaču. Zahvaljujući konstantnom rastu prometa i širenju poslovanja Roto dinamic vidimo kao još veći i snažniji poslovni subjekt cijenjen od strane domaćih i inozemnih poslovnih partnera.

VIZIJA

Pozicija lidera u distribuciji prema HoReCa kanalu kao i ostalim kanalima prodaje te širenje lepeze uvoznih brandova i ekskluzivnih zastupništva.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Orijentacija prema kupcima

Budući da je naše poslovanje prije svega uslužno poslovanje, uspjeh Roto dinamica uvelike ovisi o našoj sposobnosti da ispunimo očekivanja kupaca. Kako bismo iznova podizali njihovo zadovoljstvo, kontinuirano provodimo potrebne akcijske planove. Slušanje kupaca i reakcija na njihove potrebe ključne su riječi naše orijentacije prema kupcima.

Kultura rezultata

Jedna od prednosti Roto dinamica je stalna potraga za najboljim performansama, koje moraju biti svakodnevna briga svakog našeg zaposlenika. To se odražava u definiranju konkretnih i mjerljivih ciljeva, individualnih i kolektivnih, tako da svatko iz dana u dan daje najbolje od sebe.

Poduzetnički duh

Od svog osnivanja, Roto dinamic uvijek je bio vođen snažnom željom za rastom i bio je u mogućnosti prilagoditi se promjenama na tržištu i trendovima potrošnje alkoholnih i bezalkoholnih pića. Pridajemo veliku važnost konceptima kao što su inicijativa i inovacija.

Poštivanje obveza

Naš razvoj i rast dugujemo povjerenju naših partnera i kupaca. To povjerenje može postojati samo ako poštujemo danu riječ. Izuzetnost, poštenje i budnost su temeljne vrijednosti koje naša tvrtka ne kompromitira i koje su obvezujuće za svakog našeg zaposlenika.

Povjerenje u zaposlenike

Naš uspjeh uglavnom se temelji na predanosti naših timova i njihovoj sposobnosti da svaki dan daju najbolje od sebe kako bi osigurali kvalitetu usluge koju očekuju naši kupci. Ova predanost temelji se na povjerenju, bliskosti, poštivanju dane riječi i smislu za poduzetništvo. To se također odražava u mogućnosti da se svi naši zaposlenici razvijaju i napreduju unutar tvrtke.

O NAMA MISIJA VIZIJA NAŠE VRIJEDNOSTI KARIJERA U ROTU
Naša najveća snaga su zaposlenici koji su i ključ našeg uspjeha

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.