DIAMONDS ARE FOREVER

Objavljeno 3. veljače 2023.

Roto Dinamic od ožujka 2023. svoj asortiman jakih alkoholnih pića širi sa njemačkom vodkom Three Sixty postavši njen ekskluzivni distributer za Hrvatsku.

Three Sixty je no.1 premium brend vodke u Njemačkoj u 2022 godini. Proizvodi se isključivo od 100% njemačke pšenice složenom četverostrukom destilacijom i jedinstvenom dijamantnom filtracijom, što je osnova za iznimnu čistoću te izrazito blag i mekan okus. Radi se o vodki bez alergena i glutena.

Uz svoj jedinstveni način filtracije Three Sixty vodka plijeni luksuznim dizajnom koji karakterizira unikatna, elegantna boca s upečatljivim reljefnim dijamantnim rezom i baršunastom etiketom.

Osim Three Sixty ORIGINALThree Sixty ORIGINAL koji je perjanica i nositelj portfelja, Roto dinamic je u svoju ekskluzivnu ponudu uvrstio i BLACK 42, vodku s povišenim udjelom alkohola koja je zbog svojih karakteristika idealna za miksologiju, dok njena crna boca garantira premium doživljaj ispijanja.

Three Sixty vodka primarno je namijenjena mladoj, modernoj, urbanoj publici. Suradnja sa svjetski poznatim DJ-evima kao što su Robin Schulz, Hugel, Alle Farben sastavni je dio imagea vodke i poruke koju prenosi - moderan i urbani stil života.

Više o novom brendu na hrvatskom tržištu pročitajte ovdje. Ovaj ekskluzivan Three Sixty brend vodke možete pronaći u svim Roto shopovima i webshopu.

Roto Dinamic vodeći je nacionalni HoReCa distributer pića sa konstantnim rastom i razvojem u posljednih 30 godina. Osim veleprodaje u sustavu Roto Dinamica posluje i mreža maloprodajnih trgovina specijaliziranih za prodaju pića. U želji da ugostiteljima kroz veleprodaju i građanima kroz maloprodaju ponudi samo najbolju uslugu i proizvode, Roto Dinamic kontinuirano radi na uvozu najboljih proizvoda te je uz Three Sixty vodku zastupnik i za nekoliko prestižnih internacionalnih brandova. Više saznajte na www.rotodinamic.hr

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.