Iz ljubavi prema pivu.

Zahvaljujući dobroj povezanosti u svojoj rodnoj regiji, Werner Brombach, kao jedan od posljednjih velikih pivara svoje generacije, s Erdinger pivovarom predan je očuvanju izvrsnosti pivske kulture

Kao pivar sa srcem i dušom Werner Brombach kuha najbolji autentični bavarski lager za grad Erding i regiju već preko 30 godina. S ERDINGER Brauhaus NaturRadler i ERDINGER Brauhaus Helles, od sada su pod jakim Erdinger brendom dostupna dva pivska specijaliteta donjeg vrenja. ERDINGER Brauhaus je više od brenda, to je obećanje Wernera Brombacha za budućnost pivarskog grada Erdinga.

S Erdingerom u svojoj DNA, pivski specijaliteti Erdinger pivovare s donjim vrenjem očekuje veliki uspjeh. Na kraju, brend uživa iznimnu svijest kupaca i popularnost. Jaki identitet brenda, nasljeđe i ljubav Wernera Brombacha prema pivi savršen su recept za uspjeh.
Kvaliteta bez kompromisa: sada i oduvijek u Erdingu! Werner Brombach i njegovi majstori pivari uvijek su kuhali pivo odabirući pomno izabrane sastojke uz vrhunsku vještinu i veliku strast – sve iz ljubavi prema pivu. Nije nikakvo iznenađenje da je majstorska kvaliteta ERDINGERA top prioritet i za nove ERDINGER Brauhaus Helles i Natur Radler.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.