Estrella Galicia; novi brend u portfelju Roto dinamic uvoznog programa

Objavljeno 2. veljače 2023.

Portfelj uvoznog asortimana Roto dinamica od ovih dana je bogatiji za još jedan premium brand, koji dolazi iz Španjolske, a riječ je o Estrella Galicia pivu.

Povijest Estrella Galicia piva seže u daleku 1906. i Izvozi se u više od 30 zemalja i posluje pod sloganom: „We want to be the most loved beer, not the most sold“

Estrella Galicia je broj jedan pivo u Španjolskoj i zadnjih 10 godina najbrže je rastući brend. Svako pivo proizvedeno je isključivo u Španjolskoj po jedinstvenoj recepturi. Proizvodi se bez dodanih šećera ili drugih aditiva. Svi sastojci korišteni u proizvodnji su iz vlastitog uzgoja.

Perjanica Estrella Galicia pivovare je Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% alkohola.

Estrella Galicia Cerveza Especial pivo je svijetle zlatne boje, odabranih žitarica i posebno gorkog hmelja. Proces kuhanja, fermentacije i sazrijevanja odvija se više od 20 dana, zbog čega pivo Estrella Galicia Especial ima ugodan i karakterističan okus hmelja.

Uz Estrella Galicia Cerveza Especial 5,5% moći ćete kušati i Estrella Galicia 0,0% bezalkoholni Pilsner, Estrella Galicia bez glutensko pivo i premium liniju 1906 Reserva Especial, 1906 Black Coupage, 1906 Red Vintage i 1906 Galician Irish Red Ale.

Vjerujemo kako će novi Estrella Galicia proizvodi vrlo brzo pronaći svoje obožavatelje i vrlo brzo zauzeti svoju poziciju na tržištu.

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.