KI NO BI

Objavljeno 27. travnja 2021.

KI NO BI (»Ljepota godišnjih doba«) je gin, nadahnut tradicijom te destiliran, pomiješan i flaširan u Kyotu: 11 pažljivo odabranih biljaka podijeljeno je u 6 različitih kategorija ili elemenata: Baza, citrusi, čaj, začinsko bilje, cvjetne/voćne arome te biljne arome.

11 biljnih sastojaka podijeljeno je u 6 elemenata koji se odvojeno maceriraju i destiliraju, kako bi se naglasio i uskladio njihov okus. Odabiru pojedinih biljaka daje se velika briga i pozornost, kako bi se osiguralo da se sastojci nadopunjuju i nadograđuju. Za izradu su korišteni lokalni biljni sastojci koje još nitko prije nije koristio za proizvodnju gina, a svaki od navedenih 6 elemenata macerirao se u rižinoj rakiji prije nego što se odvojeno destilira. Ako se okus gina nadopuni pravim sastojcima, on postaje još kompleksniji. Kompleksnost se postiže usklađenim djelovanjem odabranih biljnih sastojaka. Svi sastojci imaju svoju svrhu. U slučaju KI NO BI gina, proces donošenja odluke bio je još kompleksniji jer se težilo stvoriti gin koji je odraz Japanske kulture i identiteta .... Preciznije Kyota.

KI NO BI nije samo piće. On nije London Dry Gin stvoren u Japanu nego i novi stil koji je odraz Japana, što nam vjerno dočarava njegov dizajn i okus. Osnivači KI NO Bi-a, dugogodišnji stanovnik Japana David Croll i njegova žena Noriko Kakuda te poslovni partner iz Ujedinjenog Kraljevstva Marcin Miller, u posljednjih dvadeset godina radili su kao uvoznici i distributeri škotskih japanskih viskija. Genetski kod KI NO BI gina sadrži sve naučeno iz tog obrta: vještine u miješanju, važnost okusa te lokaciju destilacije.

Preporuka za serviranje;

KI NO BI G&T

Uživajte u aromi agruma i nježnoj slatkoći tonika koji naglašava biljnu ravnotežu i raznolikost gina.

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.