MustEspresso – najbolja talijanska kava po pristupačnim cijenama

Objavljeno 23. lipnja 2021.

Upravo se u Italiji proizvode najbolje mješavine kave koje su osvojile mnoge zaljubljenike u taj moderni eliksir života, a MUST okus pravog talijanskog espressa nešto je što svaki ljubitelj treba doživjeti.

Kako bi vam vrhunska kava uvijek bila dostupna Must Espresso Italiano, poznati talijanski brend našeg partnera, tvrtke ULTRAMAR Caffe Srl., dostupan je na hrvatskom tržištu u kapsulama ili pakiranjima mljevene kave i kave u zrnu i pravi je dokaz kako vrhunska kava ne mora biti skupa.

MUST ima više od 30 blendova kave koji zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca, nudi biorazgradive, aluminijske i plastične kapsule kompatibilne s popularnim Dolce Gusto i Nespresso aparatima, skrivajući u okusu pravu talijansku „dolce vita“ priču.

Samo nekoliko gutljaja 100% Puro Arabice pruža iznimno zadovoljstvo dok gusta baršunasta krema boje lješnjaka s tamnosmeđim linijama odaje izgled pravog espressa, Must Napoli s druge strane pruža snažnu osobnost i nepogrešiv kremasti okus.

Sve Must kave pržene su do točno određenog stupnja kako bi istaknuli svoju slatku i karakternu aromu, a jednu od nježnijih aroma pruža upravo Cremoso. Must kave za Dolce gusto i Nespresso aparate idealne su za pripremu savršenog espressa kod kuće, na poslu ili gdje god se nalazili.

MUST – talijanski espresso koji jednostavno treba doživjeti!

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.