Dočekajte ljeto uz najpoznatije kubanske koktele

Objavljeno 12. srpnja 2021.

Otkrijte rumove Havana Club Añejo 3 Años, Havana Añejo Especial i Havana Club Añejo 7 Años te originalne ljetne koktel recepture.

HAVANA CLUB rum rađen je prema izvornom receptu iz 1878. godine. Osnovna mu je sirovina šećerna trska, koju je na Kubu donio Christopher Columbus 1493. godine. Razina vlage, tropsko okruženje, ugodna temperatura i morski vjetrovi idealni su za skladno starenje ruma na Kubi. HAVANA CLUB rum odležavao je u bačvama bijelog hrasta što mu daje aromu, složenost i žuto-smeđu boju. Kubanski rum se kontinuiranim usavršavanjem do sredine 19. stoljeća već našao u elitnom klubu pića poput francuskih konjaka i španjolskih brendija. Ime HAVANA CLUB odabrano je 1920-ih i 1930-ih s namjerom spajanja dva svijeta, tradicionalne Kube i nacionalnog buđenja.

HAVANA CLUB
Añejo 3 Años

Havana Club Añejo 3 Años najprestižniji je od svih koktel rumova i donosi dodir nenadmašnog duha Kube svim koktelima i alkoholnim mješavinama. Havana Club Añejo 3 Años idealan je sastojak za sve koktele, a posebno za klasične poput Mojita ili Daiquiria, odajući duh prestiža i profinjenosti.

ORIGINAL HAVANA CLUB MOJITO

HAVANA CLUB
Añejo Especial

Añejo Especial kombinira lakoću bijelih rumova i intenzivnu aromu tamnih rumova. Mješavina je izabranih rumova koji su dozrijevali 5 godina u hrastovim bačvama. Razlikuje se po sjajnoj, toploj zlatnoj boji, intenzivne je arome s naglaskom na dim, med, vaniliju i cimet. Añejo Especial oplemenjeni je zlatni rum, vruć i intenzivan baš poput noći u Havani.

CUBA LIBRE ESPECIAL

HAVANA CLUB
Añejo 7 Años

Ovaj elitni kubanski rum, cijenjen je kao jedan od najboljih na svijetu. Nakon najmanje 7 godina sazrijevanja rum dobiva boju mahagonija, intenzivni i zavodljivi okus, ugodnu i aromatičnu toplinu s nijansom cedrovine i duhana, sa zaključkom karameliziranog voća. Maestro Ronerosi za Havana Club Añejo 7 Años odabiru najbolje dozrele rumove, koji se ističu svojim izuzetnim osobinama.

HAVANA CANCHA

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.