Novi premium čajevi u ponudi

23. veljače 2022.

Tea people

3 iznimna, kompleksna, jedinstvena okusa čaja s kojima ćete sigurno oduševiti vaše goste navikle na vrhunske i premium proizvode

English Breakfast

Nagrađen je Great Taste Award om i predstavlja mješavinu najfinijih crnih čajeva iz cijelog svijeta. Iznimno svježem napitku, karakterističnog prepoznatljivog okusa, strukture i boje koja se izvrsno slaže s mlijekom.
Sastojci: Mješavina vrhunskih crnih čajeva.

Lemon Ginger Green

Kombinacija zelenog sencha čaja pomiješanog s aromatičnim limunom i izazovnim đumbirom. Svijetlo žute boje, kompleksnog slatkastoga okusa.
Sastojci: Kineski zeleni sencha čaj, komadići đumbira, prirodna aroma narančine kore, kora limuna (3%) i cvjetovi suncokreta.

Bombay Chai

Nagrađen je Great Taste Award om i predstavlja mješavinu najfinijih crnih čajeva iz cijelog svijeta. Mješavina tamnih Assam čajeva pomiješana sa tradicionalnim indijskim začinima : kardamom, cimet, đumbir, klinčić i lovor.
Sastojci: Crni Assam CTC čaj, vrhunski Assam čaj u listićima, kardamom, cimet, đumbir, klinčić i lovorov list.

Ne skrivajte čaj u bijelom čajniku. Budite ponosni na kvalitetu čaja i pokažite to svojim kupcima…

Oteas

English Breakfast

Mješavina ručno ubranog kenijskog crnog čaja i Assam čaja koji se međusobno fantastično nadopunjuju. Pune, kompleksne arome s kojima se isprepliću cvjetni tonovi. Idealan izbor za doručak i za uživanje tokom cijelog dana.
Sastojci: Listići Assam čaja, listići kenijskog crnog čaja.

Organic Lemongrass, Ginger & Cinnamon

Čajna mješavina u kojoj dominiraju arome limunske trave s aromama đumbira i cimeta uz završne note citrusa. Čaj za ljubitelje čaja koji vole aromatičnu stranu života.
Sastojci: Limunska trava, komadići cimeta, đumbir, plod ananasa u granulama (ananas, kukuruzni škrob), korijen sladića, sjeme komorača, pimienta triturada , listovi metvice, bosiljak, narančina kora, mandarina u granulama, cvjetovi osmantusa , klinčić, crveni kukuruzni plavac, ružičasti papar.

Earl Gray

Čajna mješavina jedinstvenog okusa i arome koja se dobiva korištenjem esencijalnog ulja ekstrahiranog iz korice ploda bergamota i cvijeta kukuruznog plavca.
Sastojci: Crni čaj, prirodna aroma, kukuruzni plavac

Strawberries & cream

Čajna mješavina okusa jagode i šlaga. Čaj koji donosi prekrasne arome cvijeta hibiskusa , pojačane notama slatke jabuke, šipka, aromatične naranče i naravno nezaboravnog kremastog okusa jagoda. Bez kofeina, što znači da se u njemu može uživati u bilo koje doba dana.
Sastojci: Hibiskus , kora šipka, komadići jabuke, narančina kora, sušeni aromatični komadići jagode

Organic Green Tea With Peppermint

Blagotvorni učinak osvježavajućeg peperminta i antioksidansa svojstva organskog zelenog čaja učinit će ispijanje šalice ili dvije ovog napitka nezaboravnim. Najfiniji sastojci uzgajani u održivom okruženju. Ovaj čaj je okrepljujući i hranjiv, svježih mirisa i snažnog okusa. Zbog ljekovitih svojstava peperminta ovaj čaj je idealan kao digestiv nakon obroka.
Sastojci: Organski zeleni čaj, pepermint.

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.