Otkrij svoj omiljeni gin

Objavljeno 19. svibnja 2021.

THE PERFECT 10

Tanqueray No. Ten proizvodi se u malim kotlovima pod imenom the Tiny Ten i u procesu proizvodnje koristi još 4 dodatna sastojka: grejp, svježu limetu, svježu naranču i cvjetove kamilice – što ga čini jedinstvenim i prepoznatljivim. Preporuka dekoracije serviranja za klasican Tanqueray No. Ten & Tonic je čaša puna leda i kriška ružičastog grejpa.

SPANISH PASSION

Tanqueray Flor de Sevilla je jedinstveni gin, napravljen od gorko-slatkih naranči zlatnog podneblja Seville, mirisnih cvjetova naranče i klasičnog bilja za proizvodnju gina. U kombinaciji s tonikom oslobađa prekrasne citrusne arome, na vaše oduševljenje.

GIN GARDEN

Okusni profil Tanqueray London Dry gina u skladu je s karakteristikama klasičnih london dry ginova, stoga se u kombinaciji sa svježim tonikom i kriškom limete osjeti dominantna aroma smreke. Moderan zaokret klasika - Tanqueray London Dry gin u kombinaciji s tonikom, malinama i limunom upotpunit će vašu kolekciju omiljenih pića.

INDIAN SUMMER

Tanqueray Rangpur donosi citrusnu svježinu nastalu korištenjem rijetke Rangpur limete kako bi unijela egzotiku okusa u već savršenu kombinaciju korijandera, đumbira, smreke i lovorovog lista. Uz dodatak krastavca i aromatične mente, Tanqueray Rangpur gin & tonic predstavlja idealan izbor za osvježenje u bilo koje doba dana.

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.