Perković rakije i likeri: Morlačka krv i Teranino

Objavljeno 5. rujna 2023.

Predstavljamo vam dva iznimna okusa likera poznatog proizvođača iz Hrvatske Perković rakije i likeri. U svojoj ponudi imaju razne rakije i likere, a za vas izdvajamo:

MORLAČKA KRV

Višnja maraska ima snažnu aromu, odličnu kakvoću plodova i vrlo je cijenjena u proizvodnji sokova i likera. Liker od višnje maraske koji smo proizveli za vas, uz nadaleko hvaljen okus višnje, obogatili smo i maceratom badema i vanilije. Ovaj liker sadrži cijeli spektar različitih okusa koji se izuzetno dopunjavaju, što će zasigurno obradovati hedonista u vama. Ime Morlačka krv inspirirano je arhaičnim nazivom za područje Dalmatinske zagore - talijanski Morlachia.

TERANINO

Teranino je liker od vina Teran, poznate sorte s područja Istre i jugozapadne Hrvatske. Teran ovome likeru daje prepoznatljiv „zemljani“ okus, Maraskino Perković egzotičnu voćnu notu, dok začini klinčić, cimet i vanilija savršeno upotpunjuju cijeli spektar okusa.

Od ostalih likera i rakija preporučamo

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.