Vrhunski brunch & prosecco

Objavljeno 24. siječnja 2023.

U epizodi cooking showa: Journal x Dva srca i kuhača, Lucija Bilandžić Matić kuhala je zajedno s influencericama i prijateljicama Nikom Kamenski i Ritom Rumora Jurki.

Tema emisije u ovoj epizodi bazira se na laganim, jednostavnim receptima za doručak i brunch.

Posljednjih godina doručak i brunch sve su popularniji format jela, ali i druženja – posebice među mladima. Brunch, kao planetarno popularan izraz koji objedinjuje doručak i ručak, već godinama osvaja svijet i kao koncept druženja s prijateljima, ne samo uz hranu već i uz dobru kavu, sok, preosecco ili lagano vino koje se odlično sljubljuje uz takvu vrstu jela.

Sva jela Journalove epizode vrlo su praktična za pripremu pa u njima možete uživati uz odlične zalogaje i piće sa svojim gostima u toplini doma.

Za dostavu pića smo bili zaduženi mi, ekipa koja ima odgovore na sva vaša tekuća pitanja.

Lucija Nika i Rita, posjetile su naš web shop i naručile cugu.

Svako jelo je bilo lagano, ali s puno okusa te su prema tim okusima birana pića. Odlučile su se isprobati Montes Alpha Chardonnay i Kaiken Malbec Rose dok su nazdravile s Astoria vrhunskim processom.

Člank i recepte pročitajte na linku.

A atmosferu pogledajte u videu.

Galerija

Foto: Martina Movrić

ZASTUPSTVA

U želji da klijentima ponudi ne samo najbolju uslugu, nego i proizvode, Roto dinamic je i ekskluzivni uvoznik nekoliko prestižnih internacionalnih brendova vina, piva i žestokih pića iz artisan kategorije.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.