Dodir Italije

Osvježavajući biljni gin dobio je ime, a i okus, prema sicilijanskom otoku Panarea, gdje se uzgajaju mnoge biljke koje se koriste u ovom ginu – smreka, bobice mirte, agrumi, korijander i drugo mediteransko bilje.
Panarea Island Gin, botanički destilat proizveden u Italiji od strane obitelji Inga s dugogodišnjom tradicijom destilara od 1838. Koristeći se iskustvom generacija i njihovim znanjem, Federica i Lorenzo Inga stvorili su gin s posebnim parfemima. Arome Panarea gina su bobice mirte i agrumi, koji se izrazito osjete na nosu, dok cijeli sastav ljubomorno čuvaju kao tajnu.

Ime "Panarea" pripovijeda o sicilijanskom podrijetlu obitelji Inga i njihovoj bogatoj kulturnoj baštini, istoimeni je biser Liparskog otočja gdje rastu mnoge botanike koje se koriste u ovom ginu. Budući da je gin "botanički", Panarea se bitno razlikuje od klasičnog Londons Dry Gina, mnogo je mekši i aromatičniji.

Sastoji se od odabranih sirovina poput alkohola iz žitarica i prirodnog bilja te ne sadrži umjetne okuse. Aroma je karakteristična i postojana, s jakim notama smreke, agruma i bobica mirte.

Destiliran od bilja i plodova tipičnih za Mediteran, ima eleganciju i delikatnost koje se teško nalaze drugim sličnim proizvodima.

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.