Panarea gin: Island i Sunset

Ime ‘Panarea’ pripovijeda o sicilijanskom podrijetlu obitelji Inga i njihovoj bogatoj kulturnoj baštini. Istoimeni je biser Liparskog otočja gdje rastu mnoge botanike koje se koriste u ovim ginovima. Budući da je gin ‘botanički’, Panarea se bitno razlikuje od klasičnog Londons Dry gina, mnogo je mekši i aromatičniji.

Panarea Island gin je destilirani gin premium kvalitete s pažljivo izabranim sastojcima: alkoholom, borovicom i destilatom limuna, mirtom s otoka Panarea, korijanderom i borovicom.

Gin je unikatnog okusa, koji priziva duh antike i sicilijanske mirise.

Citrusan, začinjen i unikatnog okusa, gin Panarea Island duhom se prilagođava različitim okolnostima u kojima ga pijete. Izvrstan je kao glavna komponenta gin&tonic koktela pri čemu ga je najbolje kombinirati s kriškom citrusa, posebice limunom i narančom, ali može se uživati i samostalno kako bi se osjetili pojedini okusi ovoga mediteranskog gina.

Panarea Sunset gin je destilirani gin svježeg, delikatnog i laganog okusa. Izrađen od bilja poput korijandera, limuna, naranče, borovice, bosiljka, grejpa i mirte s otoka Panaree, te alkohola i rakije koji su pažljivo destilirani tradicionalnim starim tehnikama koje daju život destiliranom ginu bogate tradicije.

Atmosferu, boje i mirise najljepšeg liparskog otoka Panarea možemo naći i u ovom posebnom ginu kojeg karakteriziraju ugodne citrusne note grejpa i oštre note bosiljka. Upotreba lokalnog bilja čini ovaj gin jedinstvenim i savršen je izbor za osvježavajući koktel.

Destiliran od bilja i plodova tipičnih za Mediteran, ima eleganciju i delikatnost koja je unikatna.

Provjerite ponudu tonica i začina za gin&tonic.

Ako vas zanima detljanije od povijesti samog gina, kliknite na članak.

SUNSET
NEGRONI

+ Gin Panarea Sunset – 0,03
+ Campari – 0,03
+ Martini Rosso – 0,03
+ kriška naranče

FRENCH
75

+ Panarea Island gin – 0,04
+ svježi sok limuna – 0,02
+ šećerni sirup – 0,02L
+ Top up Prosecco (Astoria Corderie) – 0,07L
+ dekor korica limete

GIN
FIZZ

+ Gin Panarea Island – 0,04
+ svježi sok limete – 0,02L
+ šećerni sirup – 0,01L
+ soda voda – 0,07L
+ dekor kriška limete

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.