Priroda je stvorila jedinstveni gin

Woodland je premium suhi gin iz šumovitih planina i vlažnih livada Sauerlanda u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu prisutan je u ekskluzivnoj ponudi Roto dinamica. Miješanjem klasičnog i lokalnog bilja stvoren je izniman okus ovog jedinstvenog destilata. Smrekine iglice, judino uho i maslačak dozivaju suptilan, drveni okus. Lagana nota svježe koprive, ručno brane kiselice i miris citrusa zaokružuju svježu aromu. Rezultat je svjež, ali definirani suhi gin, destiliran s netaknutom izvorskom vodom iz Sauerlanda, savršeno prilagođen za aperitive, duge napitke s odabranim tonicima i koktele.

Kreatori ovog vrhunskog gina mlada je ekipa pet prijatelja koji su si uzeli vremena, proveli opsežna istraživanja, eksperimentirali s raznovrsnim biljkama, kušali, odbacili, podbacili, ali i pokušavali ponovno. Uspjeli su stvoriti izuzetno piće najviše kvalitete, koje već osvaja zlatne medalje – 2018. godine proglašen je najboljim ginom na čak 13 svjetskih natjecanja, kao što su World Spirits Awards te SIP Awards.

Kreatori ovog vrhunskog gina mlada je ekipa pet prijatelja koji su si uzeli vremena, proveli opsežna istraživanja, eksperimentirali s raznovrsnim biljkama, kušali, odbacili, podbacili, ali i pokušavali ponovno.

WOODLAND DRY GIN ORIGINAL

4/5 Tonic
1/5 Woodland Gin
Ukrasiti kriškom zelene jabuke i svježom mentom

WOODLAND DRY GIN CLASSIC

4/5 Tonic
1/5 Woodland Gin
Ukrasiti limunovom koricom

WOODLAND DRY GIN FIZZ

5cl Woodland Gin
3cl soka od limuna
2cl sećernog sirupa
Soda voda

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.