Priroda je stvorila jedinstveni gin

Woodland je pravi suhi gin iz šumovitih planina i livada Sauerlanda. Testament je lokalnom području iz kojeg dolazi velika većina bilja koje se koriste za izradu ovoga gina stvarajući izuzetan i neponovljiv okus. Smrekine iglice, judino uho i maslačak daju suptilan, drveni okus. Lagana nota svježe koprive, ručno brane kiselice, zajedno s mirisom citrusa zaokružuje svježu aromu Woodland gina. Rezultat je svjež, suhi gin, definiranog okusa, destiliran netaknutom izvorskom vodom iz Sauerlanda. Prigodan je za aperitive i duge napitke s odabranim tonicima i koktele, a jednako je dobar i za samostalno uživanje s dodatkom limunove korice.

Kreatori Woodland gina, našli su se u procesu izrade pred velikim izazovom. Proveli su opsežna istraživanja, eksperimentirali s raznovrsnim biljkama, kušali, odbacili, podbacili i opet ispočetka. No, mukotrpan rad se isplatio. Uspjeli su stvoriti vrhunski premium gin, koji je u ožujku 2018. godine osvojio zlatnu medalju na World Spirits Award natjecanju. Nedugo zatim, osvojio je još jednu zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju Concours International de Lyon, a osvojio je i srebrnu medalju u kategoriji suhih ginova na San Diego Wine & Spirits Challenge, što nije mala stvar ako uzmemo u obzir da je jedini natjecatelj iz Europe koji je odnio kući medalju. Ubrzo su se nanizale i druge nagrade koje potvrđuju vrhunsku kvalitetu ovoga gina.

Kreatori ovog vrhunskog gina mlada je ekipa pet prijatelja koji su si uzeli vremena, proveli opsežna istraživanja, eksperimentirali s raznovrsnim biljkama, kušali, odbacili, podbacili, ali i pokušavali ponovno.

Provjerite ponudu tonica i začina za gin&tonic.

WOODLAND DRY GIN ORIGINAL

4/5 Tonic
1/5 Woodland Gin
Ukrasiti kriškom zelene jabuke i svježom mentom

WOODLAND DRY GIN FIZZ

5cl Woodland Gin
3cl soka od limuna
2cl sećernog sirupa
Soda voda

WOODLAND
HIT

Woodland gin – 5cl
Liker od vanilije – 2cl
Aperol – 3cl
Limunov sok – 1cl
Soda voda – 7cl
Šipak

Newsletter - budite u trendu!

Molimo upišite valjanu email adresu.